Miksi Toucan Eco?

 • Erittäin kustannustehokas ja helppo- ja monikäyttöinen
 • Nopea valmistaa paikan päällä
 • Puhdistaa ja desinfioi tehokkaasti
 • Ympäristöystävällinen
 • Vähentää veden käyttöä
 • Vähentää pakkausmateriaalien käyttöä
 • Ei kemikaalien kuljetusta eikä varastointia

Käyttökohteita

 • Ravintolat, pikaruokapaikat, suurkeittiöt
 • Elintarvike- ja rehuteollisuus, alkutuotanto
 • Koulut, päiväkodit, vanhustenhoitokodit
 • Sairaalat, terveyskeskukset, hammaslääkärit
 • Homepölysiivous, ilmanpesu, vahinkosaneeraus
 • Urheiluhallit, kuntosalit, kylpylät, uimahallit
 • Hotellit, majoituslaitokset, julkiset tilat
 • Toimistot, asiakaspalvelutilat, kokoustilat

Vihreä ratkaisu

Toucan Eco on ekologinen ja kestävä vaihtoehto, joka ei sisällä lainkaan ympäristöongelmia aiheuttavia kemikaaleja. Toucan Eco vähentää ympäristökuormitusta myös siten, että vältyt tyhjien, usein ongelmajätteeksi luokiteltavien pesuaineliuospakkausten hävittämiseltä.

Toucan Eco on elektrokemialliseen aktivointiin (ECA) perustuva mullistava laiteinnovaatio. Tehokasta käyttövalmista liuosta tuotetaan paikan päällä 12 voltin sähkövirran avulla, kulloinkin juuri tarpeellinen määrä.

1. Täytä aktivointikannu vesijohtovedellä 1 l merkkiin asti

2. Lisää yksi mitallinen (2 g) joditonta ruokasuolaa

3. Aktivoi alustalla 5 minuuttia

Toucan Eco esittely

Käyttö asiakastiloissa

Tilojen desinfiointi

Tehokas ja helppo

Pelkällä vedellä, suolalla ja pienellä sähkövirralla Toucan Eco 3 valmistaa käyttöösi tehokkaan monikäyttöisen yleispuhdistusaineen, jonka avulla voit korvata yleiset desinfiointiaineeet, yleispuhdistusaineet, keittiön- ja kylpyhuoneen puhdistusaineet, lasi- ja metallinpuhdistusaineet sekä hajunpoistajat. Kun neste seitsemän päivän kuluessa palautuu takaisin hieman suolaiseksi vedeksi, voit taas valmistaa sitä lisää tarpeesi mukaan. Helppoa.

Ekologinen ratkaisu

Toucan Eco -liuos on ekologinen sillä se on 99,0% vettä eikä se sisällä mitään ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Itse valmistetun puhdistusaineen ympäristöystävällisyys ei kuitenkaan pääty tähän, vaan tuotteen käyttö myös vähentää jätteiden määrää. Ei siis enää kertakäyttöisiä muoviastioita, jotka päätyvät roskiin, kaatopaikoille tai meriin.

Turvallinen

Toucan Eco -liuos on turvallista, lähes hajutonta sekä allergisoimatonta ihmisille ja eläimille. Kun luet useimpien puhditustuotteiden tuoteselosteita, näet varoituksia tulenarkuudesta, myrkyllisyydestä tai tuotteen koskettamisen tai hengittämisen vaarallisuudesta. Toucan Eco -liuoksella voit pestä ruokasi, kätesi ja jopa kasvosi.

Tutkittua tietoa

Tuote on testattu tiukkojen EU:n hyväksymien laboratorioiden ja yliopistojen toimesta ja sen on todettu olevan yli 99,99% tehokasta mikrobeja vastaan, nopealla toiminta-ajalla, lähes ilman takaisinkasvua. Tästä syystä tuote on käytössä useilla eri toimialoilla kautta maailman.

Lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä

Taloudellinen yritysratkaisu

Yrityksen tilojen puhtaana ja turvallisena pitäminen sekä henkilökunnalle että asiakkaille on nykyaikana korostetun tärkeää. Toucan Eco -laitteistojen avulla voidaan säästää jopa 80% yrityksen puhdistuskemikaalikuluista, jonka lisäksi säästöä saadaan vähentyneiden hankinta-, varastointi-, kuljetus- ja kierrätyskulujen muodossa. Hankinta- ja asennuskulujen jälkeen Toucan Eco -järjestelmä on käytännössä ilmainen, sillä se käyttää ainoastaan vettä ja suolaa.

Mallit myös suurempiin käyttökohteisiin

Toucan Eco -mallistosta löytyy myös laitemallit myös suurempiin kohteisiin. Valittavanasi on 10 l, 20 l ja 350 l kerralla valmistavat mallit.

Kysy lisätietoja suurista malleista asiakaspalvelustamme.

Kysy lisää

Haluatko lisätietoja tuotteista? Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Topteam IT Oy

Laitteiden jälleenmyyjänä toimii Topteam IT Oy.

Topteam IT on yritysten IT ympäristöjen ylläpidon asiantuntija ja kauttamme saat myös alan parhaan laitteet ja ratkaisut. Lisää tietoa Topteam IT:n palveluista löydät verkkosivuiltamme: www.topteam.fi.